Opleidingen archief

23 t/m 26 november

Strategische B2B Marketing

In business-to-business (B2B) gaat het er harder aan toe dan ooit. Breng je innovatieve diensten of producten op de markt? Dan word je binnen de kortste keren geïmiteerd. Op zoek gaan naar wat écht het verschil maakt, blijft de boodschap. Tegelijkertijd neemt de prijsdruk steeds toe doordat de inkoopfunctie aan strategisch belang wint. Bovendien worden...

Maandelijks terugkerend

Genereer meer omzet met een groeiplan

Het is onze missie jou als ondernemer te helpen met het gezond laten groeien van je bedrijf. Wij doen dit door het vinden en vasthouden van de focus op de juiste zaken via een Groeiplan op één pagina. In een inspirerende 2-daagse sessie ontwikkelen wij samen met jou een winnend Groeiplan voor jou bedrijf.

Start 3 juli 2020
Vroegboekkorting!

Social Media Mastery met John Lee

Leer in deze 3-daagse training hoe jij social media zoals Facebook, Instagram en Youtube kunt gebruiken om jouw business naar een volgend niveau te brengen, door social media strategieën te implementeren die NU werken.

Start 8 juni 2020

Succesvol Verandering Organiseren

Een organisatieverandering is allang niet meer te beschouwen als een te managen project. Immers, je moet je organisatie continu aanpassen aan nieuwe eisen van klanten en stakeholders. Deze cursus leidt (verander)managers in 10 maanden op om een eigen en succesvolle stijl van veranderen te ontwikkelen.

26 en 27 mei 2020

Beïnvloeden van gedrag

In deze tweedaagse training leer je betere resultaten te behalen, door het gedrag van mensen positief te beïnvloeden en te veranderen. Zo zul je in staat zijn om veranderingen en verbeteringen aan te brengen op persoonlijk niveau, in teams én binnen de totale organisatie.

Start 23 maart 2020

Marketing and Value Creation

Krijg een uitgebreid beeld van de basisbeginselen van marketing en leer binnen korte tijd hoe je waarde kunt creëren aan de hand van producten, merken en diensten.

Start 19 maart 2020

Verandermanagement & Leiderschap

Na afronding van deze post-HBO-opleiding weet je precies wat er nodig is om een organisatie te veranderen en heb je de juiste managementskills om een verandering succesvol te implementeren.

Start 19 maart 2020

Business Development & Innovatie

De aandachtsspanne van de klant is schaars. Om de klanten van vandaag de dag te overtuigen van jouw product of dienst, is toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen erg belangrijk. Met behulp van nieuwe kennis en inzichten kun je de vernieuwingsstrijd aan om de klanten uiteindelijk weer voor je te winnen.

Start 19 maart 2020

Business Strategy & Change Management

Om duurzame waardecreatie te bewerkstelligen is nogal wat nodig. Denk aan het faciliteren van creativiteit, het optuigen van innovatieprocessen, het inregelen van veranderstructuren en het meekrijgen van mensen. Maar hoe zorg je er nu voor dat al deze processen goed verlopen?

Start 19 maart 2020

Brand Strategy & Business Development

In deze opleiding leer je beter te opereren vanuit een ‘brand promise’, zodat je merk de leidraad vormt voor vernieuwing in je organisatieactiviteiten. Zo wordt je bedrijf betekenisvoller voor je klanten op een manier die alleen jij hen kan bieden.

17 & 18 maart 2020

Crucial Conversations

Deze tweedaagse training is gericht op het voeren van gesprekken, waarbij veel op het spel staat. Vaak lopen in die gesprekken de meningen uiteen, en emoties hoog op. En juist die gesprekken zijn cruciaal en bepalend voor de toekomst.

Start 13 maart 2020

Semco Style Expert Programma

Het zesdaagse Expert Programma is geschikt voor mensen die weten dat er iets moet veranderen en die verandering ook gefundeerd en succesvol willen implementeren en operationaliseren. Je leert de beroemde ‘Semco Style’-organisatiemethodiek en -principes van Ricardo Semler.

Start 10 maart 2020

Excellent communiceren en samenwerken

PCM is een communicatiemodel, ontwikkeld door de Amerikaanse klinisch psycholoog dr. Taibi Kahler. PCM geeft behoeften en voorkeuren weer in 6 persoonlijkheidstypen die we allemaal in meer of mindere mate in ons hebben. Inzicht in je eigen en elkaars unieke profiel helpt je om alles uit jezelf en de relatie met anderen te halen.

18
13 december 2019

TIAS8hr – Disruptie

In de afgelopen 10 jaar sneuvelden honderden bedrijven door disruptie: ze konden of wilden niet mee in de veranderingen op het gebied van technologie, nieuwe businessmodellen of klantverwachtingen. Anticipeer op de toekomst en maak gebruik van de kansen voor jouw organisatie.

12 december 2019

TIAS8hr – The art of performance

De meeste mensen geloven dat de weg naar succes is geplaveid met passie, talent en een beetje geluk. Dat is een vergissing, volgens Jeroen De Flander, internationaal strategie-implementatie-expert. In TIAS8hr The Art of Performance onthult hij je in 8 uur de buitengewone wetenschap achter topprestaties en laat hij je zien hoe ook jíj die kunt bereiken.

Start 19 november 2019
Uitverkocht

Crisis Communication

This three-day programme covers all aspects of crisis communication, including: general communication strategy, crisis definition, crisis anticipation, crisis preparation, effective communication during a crisis, and finally, crisis prevention.

15 november 2019

TIAS8hr – Brexit

Veel bedrijven zijn niet goed voorbereid op het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie (EU). Tijdens het interactieve en informatieve 8 uur durende programma TIAS8hr – Brexit: overzien, anticiperen en acteren door Raimond Nicodem kom je te weten waar jij staat en wat je kunt verwachten van de brexit, ondanks de onduidelijke uitkomst.

Start 10 oktober 2019

Executive MBA (MSc)

Succesvolle organisaties hebben krachtige leiders nodig, die impact hebben op hun mensen, organisatie én de maatschappij. Daarvoor is een stevige mix van bedrijfskundige kennis én zelfkennis essentieel. Met deze Executive MBA ontwikkel je je bedrijfskundig en op persoonlijk en academisch vlak. Jouw dagelijkse praktijk vormt daarbij het uitgangspunt. Je leert daar op een analytische manier naar te kijken, waarna je de feitelijke theorie en je praktijkervaring kunt samenbrengen.

2 oktober 2019
Uitverkocht

Master Finance & Control (MSc.)

Als controller lever je de organisatie de bouwstenen om ‘in control’ te blijven. De kennis en vaardigheden die hiervoor nodig zijn, krijg je aangereikt in de NVAO-geaccrediteerde Master Finance & Control (MSc.) van Netherlands Business Academy. Een breed opgezette 2,5 jaar durende Master waarin financiële en niet-financiële onderwerpen in onderlinge samenhang worden behandeld.

26 september 2019
Uitverkocht

Data Analytics for Marketing Intelligence

Vandaag de dag is het voor marketing managers en hun ondersteuners niet meer voldoende om alleen over een grondige kennis van marketing concepten te beschikken. Het Executive Program Data Analytics for Marketing Intelligence biedt marketing professionals inzicht in de mogelijkheden om Data Analytics in te zetten voor actuele marketingvraagstukken.

Start 19 september 2019
Uitverkocht

Strategische Kijk op Data Analytics

Tijdens dit programma kijken we door een strategische bril naar de mogelijkheden om met behulp van Data Analytics de huidige manier van werken te optimaliseren én nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Ook is er aandacht voor risico’s, onbedoelde ethische consequenties, cyber crime en privacy issues.

12 september 2019
Uitverkocht

Changemaker Programma

Managen betekent niet dat je alles moet controleren. Succesvol managen bereik je vooral door los te laten, mensen in hun eigen kracht te laten en je medewerkers zelf te laten beslissen. De spanning voor elke manager is dus hoe je mensen vrij laat in hun werk en werkwijze zonder echt het overzicht kwijt te raken. ‘In control’ zijn zonder te controleren. In dit driedaagse programma maak je kennis met de beroemde ‘Semco Style’-organisatiemethodiek en -principes van Ricardo Semler.

25 en 26 juni 2019
Uitverkocht

Agile Management

Krijg inzichten en kennis over hoe jij jouw eigen organisatie succesvol kan transformeren naar een agile business organisatie. Je leert van de slimme aanpak van lean start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties.

Start 4 juni 2019
Uitverkocht

Bewust Leiderschap

Hoe stevig sta jij in je schoenen? Hoe intuïtief ga jij te werk? Aan de basis van leiderschap staat de persoonlijkheid. In deze training ga je daaraan werken. Want wie zijn eigen 'systeem' begrijpt, is beter in staat om anderen daarbij te leiden.

Start 16 mei 2019
Uitverkocht

Merkstrategie & Verandermanagement

Tijdens deze postacademische opleiding leer je hoe je een gedegen merkstrategie kunt opzetten en hoe je goed verandermanagement kunt bedrijven.

Start 16 mei 2019
Uitverkocht

Business Innovation & Product Development

Hoe kun je het innovatiebeleid van je organisatie goed afstemmen op het product- en marketingbeleid? Na deze postacademische opleiding ben je in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan de business innovatie- en productstrategie.

15 april - 17 juni 2019
Uitverkocht

Inleiding Appreciative Inquiry

Appreciative Inquiry, positief veranderen, richt zich op het uitbouwen van de bestaande krachten in de organisatie. Een heel andere aanpak dan traditioneel management, dat zoekt naar het oplossen van problemen. Grote kans dat je na deze drie dagen je managementtaken anders aanpakt.

15 april 2019
Uitverkocht

Masterclass Innovatiemanagement & productontwikkeling

Voel je de noodzaak voor je organisatie om mee te gaan in de opkomende globalisering, technologische ontwikkelingen en kortere productlevenscycli? Leer van experts hoe je de innovatiestrategie kan herformulieren, realiseren en managen.

Start 8 april 2019
Uitverkocht

Collegereeks Excellent Leiderschap

Geef je leiding in een organisatie en wil je jezelf daarin blijven uitdagen? Voorkomen dat je vervalt in routines en houd jezelf scherp door je regelmatig te laten inspireren. In de opleiding Excellent leiderschap geven experts nieuwe invalshoeken op leiderschap.

Start 26 maart 2019
Uitverkocht

Data Analytics for Management

Door een hands-on benadering worden deelnemers in staat gesteld om de betekenis van Data Analytics voor hun eigen bedrijfssituatie te overzien, de werkwijze van Data Science specialisten te begrijpen, te beoordelen en mogelijkheden en beperkingen te onderkennen.

14 maart 2019
Uitverkocht

Appreciative Inquiry Basisjaar

Appreciative inquiry is een methode van positief veranderen waarmee je mensen snel in beweging kunt krijgen. Ook is het een andere manier van kijken. Na afloop kun je een waarderende benadering integreren met je werk. Een praktische, zeer interactieve en tegelijkertijd theoretische leergang.

Start 11 maart 2019
Uitverkocht

5-daagse training Psychologie op de werkvloer

Wil je de werkrelatie en samenwerking met je leidinggevende en je collega's verbeteren? Vergroot je inzicht in menselijk gedrag en ervaar meer invloed met behulp van gedragsopties tijdens de 5-daagse opleiding met Manon Bongers. Zo leer jij jezelf, je leidinggevende en je collega's beter te begrijpen en positief te beïnvloeden.

21 en 22 februari 2019
Uitverkocht

Workshop Weick: The Psychology of Organization

Tijdens de tweedaagse sessie leer je de wijze waarop interacties tussen mensen leiden tot doelen, structuren, procedures en strategie. De workshop is gebaseerd op het werk van Karl Weick The Psychology of Organizingis.

Vanaf 31 januari 2019
Uitverkocht

Gidsen voor bestuurders

Een opleiding voor leiders die kennis willen nemen van het Rijnlandse model. Dat staat voor een overlegcultuur gebaseerd op solidariteit, waardering voor vakmanschap, kwaliteit en geluk. Een waardevolle aanvulling op de aangeleerde (management)opvattingen.

Start 29 jan. 2019
Uitverkocht

Collegereeks Business Development

De collegereeks Business Development geeft inzicht in hoe je waarde creëert en nieuwe zakelijke kansen kunt realiseren. De beste hoogleraren van Nyenrode Business Universiteit en inspirerende praktijkdocenten werken met een creatieve en probleemoplossende aanpak.

Start 24 januari 2019
Uitverkocht

Learning Accelerator

Word jij de nieuwe learning professional? In acht modules leer je een scala aan en nieuwe tools en vaardigheden: van productontwikkeling, data analytics en online marketing. Maar ook over storytelling, Design Thinking en Agile projectmanagement.

10 & 11 dec. 2018
Uitverkocht

Finance & Accounting voor niet-financials

Tijdens deze 2-daagse masterclasses maak je je in kort tijdsbestek de belangrijkste financiële begrippen en beslissingsinstrumenten eigen.

1 & 15 november 2018
Uitverkocht

Ontdek de ‘7 pilaren van Growth Hacking’

Een bedrijf (digitaal) laten groeien wordt steeds moeilijker. Grote marketingcampagnes hebben hun kracht verloren en maken plaats voor kleine experimenten, continu testen en bijsturen. De ervaren growth hacker Chris Out leert je hoe je growth hacking kunt gebruiken in jouw bedrijf.

Start 1 oktober 2018
Uitverkocht

Collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media

Is het jouw taak om bedrijfsdoelstellingen te verbeteren met de inzet van digitale marketing en social media? Dan heb je niet alleen up-to- date kennis nodig, maar ook een toekomstvisie. Leer hoe je dit aanpakt.

Start 27 sep 2018
Uitverkocht

Breinkunde in het onderwijs

De neurowetenschap is één van de snelst groeiende wetenschappen van de afgelopen jaren. Gedurende de colleges zal duidelijk worden hoe talent, creativiteit, het geheugen en ontwikkelingsstoornissen samenhangen met het brein.

13 maart 2018
Uitverkocht

Masterclass Fundamenten van Leiderschap

Hoe kan je leidinggeven aan anderen als je niet weet wie je zelf bent? Hoe bereik je resultaten met de mensen in je omgeving? Tijdens deze intensieve 4-daagse masterclass Fundamenten van leiderschap ontdek je wat de basis is van jouw bestaan.

1 t/m 5 juli 2019
Uitverkocht

De Rijnlandweek

Nu Angelsaksische managementmodellen onder vuur liggen, komt een ander model in beeld: het Rijnlandse. Maar wat is dat eigenlijk? De Rijnlandweek is in korte tijd een begrip geworden. Even weg van al die aangeleerde (management)opvattingen. Een ervaring die de deelnemers veranderde, én velen om hen heen.

Uitverkocht

Interim-Management en Organisatieverandering

Als interim-manager handel je daadkrachtig en resultaatgericht. Je wordt immers afgerekend op resultaten. Tegelijkertijd moet je steeds het perspectief van anderen goed kunnen invoelen en oog houden voor machtsverhoudingen en organisatieculturen. Deze opleiding rust je daartoe uit.

November of december 2020

Onderhandelen als waardecreatie

Een succesvolle onderhandelaar kan echt het verschil maken in elk aspect van zijn of haar leven. In deze 5-daagse opleiding worden je onderhandelingsvaardigheden aangescherpt en krijg je een totaal andere kijk op onderhandelen.