Opleidingen archief

Vanaf 19 sept. 2019

Postmaster Interventiekunde

Appreciative inquiry is een methode van positief veranderen waarmee je mensen snel in beweging kunt krijgen. Het is ook is het een andere manier van kijken. Deze geaccrediteerde tweejarige postmasteropleiding interventiekunde is bedoeld voor leidinggevenden, adviseurs of trainers en opgebouwd rond praktijkcases.

25 en 26 juni 2019
Uitverkocht

Agile Management

Krijg inzichten en kennis over hoe jij jouw eigen organisatie succesvol kan transformeren naar een agile business organisatie. Je leert van de slimme aanpak van lean start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties.

Start 4 juni 2019

Bewust Leiderschap

Hoe stevig sta jij in je schoenen? Hoe intuïtief ga jij te werk? Aan de basis van leiderschap staat de persoonlijkheid. In deze training ga je daaraan werken. Want wie zijn eigen 'systeem' begrijpt, is beter in staat om anderen daarbij te leiden.

Start 16 mei 2019

Business Innovation & Product Development

Hoe kun je het innovatiebeleid van je organisatie goed afstemmen op het product- en marketingbeleid? Na deze postacademische opleiding ben je in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan de business innovatie- en productstrategie.

Start 16 mei 2019

Merkstrategie & Verandermanagement

Tijdens deze postacademische opleiding leer je hoe je een gedegen merkstrategie kunt opzetten en hoe je goed verandermanagement kunt bedrijven.

15 april 2019
Uitverkocht

Masterclass Innovatiemanagement & productontwikkeling

Voel je de noodzaak voor je organisatie om mee te gaan in de opkomende globalisering, technologische ontwikkelingen en kortere productlevenscycli? Leer van experts hoe je de innovatiestrategie kan herformulieren, realiseren en managen.

15 april - 17 juni 2019

Inleiding Appreciative Inquiry

Appreciative Inquiry, positief veranderen, richt zich op het uitbouwen van de bestaande krachten in de organisatie. Een heel andere aanpak dan traditioneel management, dat zoekt naar het oplossen van problemen. Grote kans dat je na deze drie dagen je managementtaken anders aanpakt.

Start 8 april 2019
Uitverkocht

Collegereeks Excellent Leiderschap

Geef je leiding in een organisatie en wil je jezelf daarin blijven uitdagen? Voorkomen dat je vervalt in routines en houd jezelf scherp door je regelmatig te laten inspireren. In de opleiding Excellent leiderschap geven experts nieuwe invalshoeken op leiderschap.

Start 26 maart 2019

Data Analytics for Management

Door een hands-on benadering worden deelnemers in staat gesteld om de betekenis van Data Analytics voor hun eigen bedrijfssituatie te overzien, de werkwijze van Data Science specialisten te begrijpen, te beoordelen en mogelijkheden en beperkingen te onderkennen.

14 maart 2019

Appreciative Inquiry Basisjaar

Appreciative inquiry is een methode van positief veranderen waarmee je mensen snel in beweging kunt krijgen. Ook is het een andere manier van kijken. Na afloop kun je een waarderende benadering integreren met je werk. Een praktische, zeer interactieve en tegelijkertijd theoretische leergang.

Start 11 maart 2019

5-daagse training Psychologie op de werkvloer

Wil je de werkrelatie en samenwerking met je leidinggevende en je collega's verbeteren? Vergroot je inzicht in menselijk gedrag en ervaar meer invloed met behulp van gedragsopties tijdens de 5-daagse opleiding met Manon Bongers. Zo leer jij jezelf, je leidinggevende en je collega's beter te begrijpen en positief te beïnvloeden.

21 en 22 februari 2019

Workshop Weick: The Psychology of Organization

Tijdens de tweedaagse sessie leer je de wijze waarop interacties tussen mensen leiden tot doelen, structuren, procedures en strategie. De workshop is gebaseerd op het werk van Karl Weick The Psychology of Organizingis.

Vanaf 31 januari 2019

Gidsen voor bestuurders

Een opleiding voor leiders die kennis willen nemen van het Rijnlandse model. Dat staat voor een overlegcultuur gebaseerd op solidariteit, waardering voor vakmanschap, kwaliteit en geluk. Een waardevolle aanvulling op de aangeleerde (management)opvattingen.

Start 29 jan. 2019
Uitverkocht

Collegereeks Business Development

De collegereeks Business Development geeft inzicht in hoe je waarde creëert en nieuwe zakelijke kansen kunt realiseren. De beste hoogleraren van Nyenrode Business Universiteit en inspirerende praktijkdocenten werken met een creatieve en probleemoplossende aanpak.

Start 24 januari 2019

Learning Accelerator

Word jij de nieuwe learning professional? In acht modules leer je een scala aan en nieuwe tools en vaardigheden: van productontwikkeling, data analytics en online marketing. Maar ook over storytelling, Design Thinking en Agile projectmanagement.

10 & 11 dec. 2018
Uitverkocht

Finance & Accounting voor niet-financials

Tijdens deze 2-daagse masterclasses maak je je in kort tijdsbestek de belangrijkste financiële begrippen en beslissingsinstrumenten eigen.

1 & 15 november 2018

Ontdek de ‘7 pilaren van Growth Hacking’

Een bedrijf (digitaal) laten groeien wordt steeds moeilijker. Grote marketingcampagnes hebben hun kracht verloren en maken plaats voor kleine experimenten, continu testen en bijsturen. De ervaren growth hacker Chris Out leert je hoe je growth hacking kunt gebruiken in jouw bedrijf.

Start 1 oktober 2018
Uitverkocht

Collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media

Is het jouw taak om bedrijfsdoelstellingen te verbeteren met de inzet van digitale marketing en social media? Dan heb je niet alleen up-to- date kennis nodig, maar ook een toekomstvisie. Leer hoe je dit aanpakt.

Start 27 sep 2018

Breinkunde in het onderwijs

De neurowetenschap is één van de snelst groeiende wetenschappen van de afgelopen jaren. Gedurende de colleges zal duidelijk worden hoe talent, creativiteit, het geheugen en ontwikkelingsstoornissen samenhangen met het brein.

13 maart 2018
Uitverkocht

Masterclass Fundamenten van Leiderschap

Hoe kan je leidinggeven aan anderen als je niet weet wie je zelf bent? Hoe bereik je resultaten met de mensen in je omgeving? Tijdens deze intensieve 4-daagse masterclass Fundamenten van leiderschap ontdek je wat de basis is van jouw bestaan.

Interim-Management en Organisatieverandering

Als interim-manager handel je daadkrachtig en resultaatgericht. Je wordt immers afgerekend op resultaten. Tegelijkertijd moet je steeds het perspectief van anderen goed kunnen invoelen en oog houden voor machtsverhoudingen en organisatieculturen. Deze opleiding rust je daartoe uit.

1 t/m 5 juli 2019

De Rijnlandweek

Nu Angelsaksische managementmodellen onder vuur liggen, komt een ander model in beeld: het Rijnlandse. Maar wat is dat eigenlijk? De Rijnlandweek is in korte tijd een begrip geworden. Even weg van al die aangeleerde (management)opvattingen. Een ervaring die de deelnemers veranderde, én velen om hen heen.