, ,

Master Finance & Control (MSc.)

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding voor finance-professionals in deeltijd

Als controller lever je de organisatie de bouwstenen om ‘in control’ te blijven. De kennis en vaardigheden die hiervoor nodig zijn, krijg je aangereikt in de NVAO-geaccrediteerde Master Finance & Control (MSc.) van Netherlands Business Academy. Een breed opgezette 2,5 jaar durende Master waarin financiële en niet-financiële onderwerpen in onderlinge samenhang worden behandeld.

Uitverkocht
Wanneer?
2 oktober 2019

Waar?
Utrecht, A’dam, Breda

Uitverkocht

Master Finance & Control (MSc.)

De Master of Science in Finance & Control is geschikt voor de (aankomend) manager met een financieel-economische vooropleiding die functioneert in een beleidsbepalende functie. De doelstelling van deze opleiding is tweeledig.

Enerzijds word je verder getraind in je eigen vakgebied. De focus ligt dan op gecompliceerde en geïntegreerde financiële vraagstukken die spelen op het hogere niveau in een organisatie.

Anderzijds wordt van je verwacht dat je een volwaardige sparringpartner wordt voor managers op beleidsniveau. Je wordt getraind op het spelen van een actieve rol bij het bewaken van de ondernemingsdoelstellingen en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Hierbij is de informatievoorziening een key-item; op financieel maar vooral ook op niet-financieel gebied. Om dit te realiseren wordt tijdens de opleiding ook veel aandacht besteed aan andere vakgebieden dan alleen financiële.

Training vindt daarom mede plaats op het terrein van management, maar ook op persoonlijkheidsontwikkeling en communicatie. Door kennisintegratie van de diverse financiële en niet-financiële onderwerpen kan de student zich een integraal beeld vormen van de problematiek waar de financieel manager voor wordt gesteld.

Afgestudeerden van de Master Finance & Control kunnen in verschillende rollen werkzaam zijn, zoals bijvoorbeeld Financieel directeur, Finance manager, of (Information) Controller.

Toelatingseisen

Voor toelating voor de opleiding Master Finance & Control dien je minimaal in het bezit te zijn van een hbo-diploma en over minimaal 3 jaar relevante werkervaring te beschikken. In bepaalde situaties is toelating mogelijk als je kunt aantonen dat je op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.

Een persoonlijk intakegesprek is onderdeel van de toelatingsprocedure voor de Master. Hierin bepalen we je geschiktheid en je persoonlijk profiel en worden de wederzijdse verwachtingen uitgesproken.

De masteropleidingen van Netherlands Business Academy hebben een aantal gemeenschappelijke onderdelen. Dit is gebaseerd op de filosofie dat je zowel manager bent als materiedeskundige. De Master of Science in Finance & Control bestaat uit een Academische Leergang, twee masterclasses en een afsluitende thesisfase. De Academische Leergang en de Masterclasses zijn los te volgen, deze worden afgesloten met een diploma.

Na succesvolle afronding van de Master Finance & Control behaal je de Mastertitel Master of Science en kun je kiezen voor het diploma met titel MFC of MSc.

De opleiding Master of Science in Finance & Control is NVAO-geaccrediteerd.

Interesse? Meld je gratis aan voor een proefcollege

Wil je een proefcollege bijwonen? Stuur dan een bericht naar info@bestebusinessopleidingen.nl.

 
Kick-off
• Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching en Schriftelijke Communicatie • Methoden & Technieken van Onderzoek
Academische Leergang - Financial Controller
• Management Accounting & Control • Bestuurlijke Informatie voorziening & Administratieve Organisatie • Externe Verslaggeving • Corporate Finance • Fiscaal Concernrecht
Masterclass - Strategie & Sales
• Strategie & Beleid • Strategisch Leiderschap • Sales & Accountmanagement • Strategische Marketing
Masterclass - Veranderman.
• Verandermanagement • Leadership • Ethiek
Thesis
• Methoden & Technieken van Onderzoek

Utrecht, A’dam, Breda

De colleges worden gehouden in Utrecht, A’dam, Breda, Meerdere locaties

Organisator
Netherlands Business Academy
NLBA logo

Na succesvolle afronding van de Master Finance & Control behaal je de Mastertitel Master of Science en kun je kiezen voor het diploma met titel MFC of MSc.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste opleidingen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Opleidingen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Download gratis brochure

Vul je e-mailadres in en ontvang gelijk de brochure van de opleiding Master Finance & Control (MSc.) (PDF) in je mailbox.