, , ,

Business Course: Crucial skills for the 21st Century

Een unieke en eigenzinnige opleiding waarin je werkt aan de zachte aspecten die zo cruciaal zijn voor succes

Socrates, misschien wel de bekendste filosoof aller tijden, meende dat kennis begint bij het kennen van jezelf. Pas dan ben je volgens Socrates in staat het leven, de wereld en anderen te begrijpen. Door zijn leerlingen te bestoken met vragen bracht hij hun aannames aan het wankelen en liet hij hen kennismaken met hun eigen,…

Wanneer?
Start vanaf 20 februari 2020

Waar?
The School of Life

Prijs?

2.750,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Business Course: Crucial skills for the 21st Century

Socrates, misschien wel de bekendste filosoof aller tijden, meende dat kennis begint bij het kennen van jezelf. Pas dan ben je volgens Socrates in staat het leven, de wereld en anderen te begrijpen. Door zijn leerlingen te bestoken met vragen bracht hij hun aannames aan het wankelen en liet hij hen kennismaken met hun eigen, diepgewortelde overtuigingen en wijsheid.

‘Zachte’ succesfactoren

Bij The School of Life geloven ze dat emotionele groei cruciaal is voor succes. Naarmate je verder komt in je loopbaan veranderen de factoren die je succes bepalen. In het begin leun je nog op je kennis, je tomeloze drive en je nieuwsgierigheid. Maar later worden aspecten als visie, beïnvloeding en het vermogen om waardevolle relaties aan te gaan steeds belangrijker. In de 21e eeuw zal je een serie ‘zachtere’ emotionele vaardigheden moeten beheersen om jezelf te kunnen leiden en te floreren. Het is immers al lang bekend dat emotionele intelligentie belangrijker is dan IQ voor een succesvolle carrière.

Emotionele vaardigheden

A Serious Business Course is een eigenzinnig en diepgaand programma voor het verder ontwikkelen van je emotionele en sociale vaardigheden. In dit programma ga je aan de slag met die aspecten van je karakter die jou uniek maken. Je gaat onderzoeken hoe kritisch denken, spelen, converseren en balanceren jouw talenten kunnen versterken. Je leert meer te vertrouwen op je inzichten en intuïtie. En waardevolle dialogen aan te gaan en werkelijk te luisteren naar anderen. Deze course helpt je barrières makkelijker te slechten en uitdagingen met meer focus, vertrouwen en inzicht te lijf te gaan.

De ervaring

The School of Life zet het beste uit de filosofie, psychologie, gedragswetenschap, neurowetenschap en andere vakgebieden in om je te helpen de kwaliteit van je denken, handelen en communiceren te vergroten. Tijdens A Serious Business Course volg je in drie maanden tijd een reeks van zes intensives met een groep van tien tot maximaal twintig deelnemers uit diverse sectoren van de maatschappij. Tussen de intensives krijg je beknopte opdrachten om je ervaring te verdiepen. De beleving is rijk, interactief, uitdagend en plezierig.

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Soort: 6-daagse Business Course
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs: €2750,- (excl. 21% btw)

Donderdag 20 februari 2020
09:30 - 17:00
Self-Awareness & Personal Goals
Donderdag 12 maart 2020
09:30 - 17:00
Conversations & Confrontations
Donderdag 26 maart 2020
09:30 - 17:00
Resilience & Work-life
Donderdag 9 april 2020
09:30 - 17:00
Critical Thinking & Playfulness
Donderdag 23 april 2020
09:30 - 17:00
Presence & Influence
Donderdag 7 mei 2020
09:30 - 17:00
Focus

The School of Life
Frederiksplein 54
1017 ZP Amsterdam, Noord-Holland

Organisator
The School of Life
School of Life

Resultaten van A Serious Business Course

– Je leert met de ogen van anderen naar jezelf te kijken en word je bewust van je onbewuste opvattingen en gedrag.
– Je leert moedige gesprekken te voeren vanuit vertrouwen.
– Je leert met andere ogen te kijken naar problemen en onverwachte oplossingen te bedenken.
– Je verheldert hoe je de voor jou ideale balans tussen werk en privé kunt houden.
– Je onderzoekt hoe je jezelf wilt presenteren en wat je soms belemmert om dat effectief te doen.
– Je herwaardeert spel en speelsheid als een manier om je met anderen te verbinden, stress te verlagen en meer te genieten.
– Je maakt kennis met inzichten uit de filosofie en psychologie die je verder helpen in je denken en je helpen je doelen te bereiken.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712