, , , , , ,

Collegereeks Excellent Leiderschap

Leer nieuwe invalshoeken op leiderschap en hoe je dit toepast in je eigen dagelijkse werk

Geef je leiding in een organisatie en wil je jezelf daarin blijven uitdagen? Voorkomen dat je vervalt in routines en houd jezelf scherp door je regelmatig te laten inspireren. In de opleiding Excellent leiderschap geven experts nieuwe invalshoeken op leiderschap.

Uitverkocht
Wanneer?
Start 8 april 2019

Waar?
Nyenrode Business Universiteit

Uitverkocht

Collegereeks Excellent Leiderschap

Als we het over leiderschap hebben wisselen verschillende inzichten en ideeën elkaar af. Duizenden pennen zijn leeg geschreven over het onderwerp. Het wordt behandeld in meters managementliteratuur. Het thema blijft mensen bezighouden.

Wil je graag nieuwe kennis op doen en leren van gelijkgestemden uit andere organisaties? Dan is de opleiding Excellent Leiderschap een geschikt programma voor jou.

Visie op excellent leiderschap

In deze inspirerende collegereeks geven autoriteiten uit de wetenschap en het bedrijfsleven jou vanuit verschillende invalshoeken hun visie op leiderschap.

Je krijgt handvatten die je in jouw dagelijkse werk als leidinggevende kunt toepassen. Tijdens de colleges worden voorbeelden uitgewerkt, vind je verdieping en is er voldoende ruimte voor discussie met de overige deelnemers.

Door de diversiteit van gevestigde experts en hoogleraren die hun visie op leiderschap geven, leer je vanuit diverse invalshoeken naar jouw eigen leiderschap te kijken. In een kort tijdsbestek word je voorzien van actuele kennis, inspiratie en praktische handvatten voor jouw eigen werksituatie.

Maandag 8 april 2019
15.30 - 19.00
Leiders (&volgers) van de nieuwe wereld door Hans van der Loo
In dit college ontdek je wat je zelf kunt doen om die prestaties neer te zetten waarvan jij en je team dromen. Haal de toekomst naar voren en leer hoe je nu al nieuwe leiderschapsprincipes kunt toepassen.
Maandag 15 april 2019
15.30 - 19.00
Florerend leiderschap in de 21e eeuw door Nick van Dam
In dit college geeft hoogleraar Nick van Dam een overzicht van, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde, vaardigheden en technieken die wonderen doen voor werkrelaties, je eigen energie en je connecties met anderen
Maandag 13 mei 2019
15.30 - 19.00
De psychologie achter leiderschap door Prof. dr. Jaap van Muijen
Na afloop van zijn college heb je inzicht in onder andere dagelijkse uitdagingen van leidinggeven en de daarbij behorende dilemma’s, de relatie tussen persoonlijkheidskenmerken en leiderschapsstijlen en de hormonale bepaaldheid van persoonlijkheid en indirect die van leiderschap
Maandag 20 mei 2019
15.30 - 19.00
Ethisch leiderschap: dienen en deugen door Edgar Karssing
Dr. Edgar Karssing is als universitair hoofddocent beroepsethiek en integriteitsmanagement verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij verzorgt al meer dan vijftien jaar trainingen voor publieke en private Organisatie op het gebied van ethiek en integriteit.
Maandag 27 mei 2019
15.30 - 19.00
Agile leiderschap door Drs. Mike Hoogveld
In dit college wordt aan de hand van theoretische inzichten en praktijkvoorbeelden ingegaan op wat ‘Agile Leiderschap’ inhoudt en hoe je dit concreet kan toepassen in het dagelijkse werk
Maandag 3 juni 2019
15.30 - 19.00
Leiderschap en bevlogenheid door Bas Kodden
Tijdens zijn college gaat Bas Kodden met je in op hoe je een energieke, leiding nemende doener kunt worden. Dit leidt volgens Bas tot meer plezier in jouw werk, tot betere prestaties en een grotere kans op succes.

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen, Utrecht

Organisator
Nyenrode Business Universiteit
Nyerode Business Universiteit

Na afloop van de opleiding Excellent leiderschap:

  • Heb je nieuwe, verfrissende inzichten en ideeën over leiderschap.
  • Heb je de theorie en cases gekoppeld aan de uitdagingen van jouw eigen organisatie.
  • Ken je de psychologische dimensie van leiderschap.

Beste Business Opleidingen stuurt je naast de brochure nog maximaal 3 berichten over de opleiding. Wil je deze berichten niet ontvangen, dan kan je je heel eenvoudig onderin de berichten afmelden. Klik hier voor meer informatie over onze privacyregels.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste opleidingen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Opleidingen.