, ,

Digital Leadership

Wordt de digitale leider in je organisatie

De opleiding Digital Leadership is bedoeld voor forward-thinking executives en digital transformation leaders. Deze opleiding richt zich op de formulering en de implementatie van transformationele strategieën door disruptieve technologieën en business te combineren.

Wanneer?
24 t/m 28 augustus 2020

Waar?
Vlerick Campus Gent

Prijs?

6.395,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Digital Leadership

Digitale technologie heeft een impact op de hele organisatie en vereist leiderschap op heel wat vlakken. Samen geven we vorm aan de toekomst van digitale technologie in organisaties. We bespreken welke richting het business landschap uitgaat en via persoonlijke reflectie en actie planning inspireren en sturen we je om het voortouw te nemen bij de bepaling van de volgende fases voor je bedrijf en team. Na afloop keer je terug naar je organisatie met nieuwe inzichten in de gedigitaliseerde businessomgeving en de invloed die disruptieve technologieën hebben op leiderschap binnen jouw organisatie.

Wat is de toegevoegde waarde van de opleiding Digital Leadership voor jezelf en je organisatie?

  • Weg van de dagelijkse werkpraktijk creëren wij focus op transformatie en veranderingsstrategieën. Je verdiept je in de mix van disruptieve technologieën en hun potentiele impact op je business.
  • Bereid je voor om een grotere rol te spelen in digitale transformatie projecten binnen je organisatie. Leid jouw organisatie door een digitaal transformatie proces.

Concreet, na deze opleiding:

  • Identificeer je huidige en toekomstige (digitale) uitdagingen en opportuniteiten voor jouw organisatie en teams.
  • Pas je de essentiële frameworks toe om een digitale business uit te werken en te leiden.
  • Begrijp je hoe leiderschap en cultuur het succes van digitale transformaties beïnvloeden.
  • Heb je alle ingrediënten om een succesvolle businesscase voor je digitale project te ontwikkelen.

Voor wie is de opleiding Digital Leadership?

Digital Leadership is bedoeld voor senior executives, middle managers en high potentials die digitale transformaties leiden of helpen begeleiden in hun organisatie. Ook ondernemers kunnen zich bij de opleiding aansluiten om inspiratie rond digitale innovatie op te doen, om hun ideeën en visie af te toetsen aan de digitale werkelijkheid en om hun businessplan te verbeteren.

Deelnemers die aan een vorige editie deelnamen hadden o.a. volgende functietitels: Digital Project Manager, CIO, Digital Transformation Executive, Marketing Director, CEO, Digital Architect, Business Unit Manager, Strategy Manager, … Diverse sectoren zijn vertegenwoordigd zoals farmaceutica, industriële assemblage, automotive, retail, bank en verzekeringen, services, consulting, industrie.

Let op: de opleiding Digital Leadership wordt gegeven in het Engels.

Zorgeloos inschrijven

Natuurlijk beseffen wij ook dat doorgang van de verschillende evenementen en opleidingen in deze tijd niet gegarandeerd is. Wanneer een startdatum door de huidige omstandigheden niet kan worden gehaald, dan zal er een nieuwe datum gekozen worden. Als blijkt dat het nieuwe moment je niet uitkomt dan kun je (kosteloos) omboeken naar een ander evenement of opleiding. Mocht er geen goed passend alternatief zijn dan krijg je uiteraard je geld terug.

 
Thema 1
Het digitale verschil
De uitdagingen en kansen voor digitale leiders en hun teams | Inzicht in de competenties om succesvol te zijn in de digitale economie | Het creëren van businesscases voor digitale projecten
 
Thema 2
Je digitale strategie uitzetten
Hoe komt je tot een sterke strategie waarin digitale kansen de ruimte krijgen? | De betekenis van disruptieve technologieën: inzicht in de impact van digitale ontwikkelingen op het bedrijfsleven | De digitale reis: ontwerp de ultieme klantenbeleving | Het digitale ecosysteem: interactie en toewijding is essentieel voor de waardecreatie voor de klant
 
Thema 3
Leiderschap in digitale transformatie
Je rol als leider in het digitale tijdperk | De keuze voor en ontwikkeling van digitale experimenten en projecten | Digitale disrupties implementeren | Hoe creëer je een digitale mindset?

Wat zeggen andere deelnemers

“Digitale transformatie betekent je businessstrategie nieuw leven inblazen of herdefiniëren om succes te boeken in de digitale economie. Leiderschap impliceert dit proces begeleiden en de medewerkers ondersteunen die de nieuwe digitale realiteit omarmen.

Wat ik in de opleiding ‘Digital Leadership’ vooral apprecieerde, was het hoge academische niveau gecombineerd met onmiddellijk toepasbare inzichten. De opdrachten waaraan we tijdens de avondsessies werkten, waren de perfecte gelegenheid om de nieuwe inzichten te vertalen naar mijn dagelijkse praktijk. De grootste leerles voor mij: ‘Test je assumpties altijd in de markt’”

Dirk van Lier (Marketing Director), Royal Mosa

“Ik had me voor de Vlerick-opleiding Digital Leadership geregistreerd om nieuwe ideeën en toepassingen van de digitale wereld te verwerven. Maar ik had niet verwacht dat ik zo overweldigd zou worden met inzichten, cases uit de dagelijkse praktijk, fascinerende discussies en ervaringen van andere deelnemers. Deze opleiding is een must voor alle managers die echt willen weten wat digital voor hen kan betekenen en wat ze nodig hebben om dankzij digitale toepassingen een meerwaarde te creëren voor hun business.”

Luc Smet (IT-director en Faciliteitsmanagement), University College Arteveldehogeschool

Vlerick Campus Gent
Reep 1
9000 Gent, Belgie,

Organisator
Vlerick Business School
Vlerick Business School

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 713

Wil je een overzicht van de beste opleidingen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Opleidingen.