Genereer meer omzet met een groeiplan

Op één pagina jouw persoonlijke plan mét garantie tot succes!

Het is onze missie jou als ondernemer te helpen met het gezond laten groeien van je bedrijf. Wij doen dit door het vinden en vasthouden van de focus op de juiste zaken via een Groeiplan op één pagina. In een inspirerende 2-daagse sessie ontwikkelen wij samen met jou een winnend Groeiplan voor jou bedrijf.

Wanneer?
Maandelijks terugkerend

Waar?
Groeiplan, Nijkerk

Prijs?
2.500,00 excl. btw
Prijs?

Maand Wissen
Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Genereer meer omzet met een groeiplan

Wie zijn wij?

Jeffrey Heerkens (1982) is als 21-jarige ondernemer het kledingmerk Kultivate begonnen. In de 14 jaar die volgen heeft hij ook een damesmerk opgezet, genaamd Catwalk Junkie. Het bedrijf is gegroeid tot een internationaal succes. Ze hebben sterke merken opgebouwd met met ruim 1000 verkooppunten.

Sinds 2017 is Jeffrey alleen strategisch betrokken bij Kultivate en Catwalk Junkie. Hij kan zich nu dan ook volledig focussen op zijn nieuwe droom; andere bedrijven helpen groeien. In de praktijk merkte Jeffrey dat er geen laagdrempelige en overzichtelijke begeleiding voor bedrijfsstrategie bestaat. Hierdoor is Groeiplan ontstaan. Door zijn praktijkervaring, onderzoek, theorie heeft hij een nieuwe en unieke bedrijfsstrategie ontwikkeld; Groeiplan.

Albrecht Klaas (1972) is zijn carrière begonnen bij Randstad als communicatietrainer. In 2006 is hij zijn eigen trainingsbureau Qompaan gestart. In deze jaren heeft hij een breed netwerk opgebouwd in o.a. de zorgverlening, dienstverlening, bouwkunde en retail.

In 2017 is Albrecht betrokken geraakt bij de ontwikkeling van Groeiplan. Hij vindt dit een prachtige aanvulling op zijn werk als trainer en coach. In de praktijk heeft hij gemerkt dat deze rollen beter tot zijn recht komen als er een duidelijke visie en concrete strategie is. Met zijn ervaring en kennis als communicatietrainer begeleidt hij de ontwikkeling van een unieke bedrijfsstrategie; Groeiplan.

Wij helpen jou als ondernemer

Het is onze missie jou als ondernemer te helpen met het gezond laten groeien van je bedrijf. Wij doen dit door het vinden en vasthouden van de focus op de juiste zaken via een Groeiplan op één pagina. In een inspirerende 2-daagse sessie ontwikkelen wij samen met jou een winnend Groeiplan voor jou bedrijf. Hoe werkt Groeiplan?

 1. Kennismaking: Met Groeiplan ga je groeien. Dat staat vast. Weet je nog niet zeker of Groeiplan bij jou en je onderneming past? In een vrijblijvende sessie leren we elkaar beter kennen en ontdek jij of Groeiplan iets voor jou is.
 2. Groeiplan maken: Tijdens de tweedaagse workshop geef je antwoord op de volgende vragen:
  • Waar sta je nu?
  • Waar wil je naartoe?
  • Hoe kom je daar?
  • Waar ga je dan mee stoppen?
 3. Klaar om te groeien: Na de workshop sta je buiten met één pagina, dat is jouw Groeiplan. Het groeien zelf is zo simpel nog niet! Je zult zelf (of samen met je team) voor de echte groei moeten zorgen. Met Groeiplan zie je in één oogopslag wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.
 4. Stok achter de deur: Wij zijn jouw groeicoach! Je kunt in de speciaal ontwikkelde software jouw Groeiplan zien en onderhouden. Het geeft je de mogelijkheid bezig te zijn met het plan en de voortgang te bewaken. Hierdoor blijft jouw Groeiplan top-of-mind. Natuurlijk blijven we je ondersteunen en coachen.
 5. Evalueren en coachen: Je ontvangt van ons met regelmaat gepersonaliseerde mails. Hierin staan de lopende actiepunten (incl. status). Daarnaast nemen we ieder kwartaal samen de voortgang door. We kijken met je mee, houden je gefocust en realiseren samen met jou de omzetgroei!

Groeiplan is voor iedere ondernemer!

Gemaakt door en voor ondernemers die weten hoe lastig het is om overzicht te houden en niet verdwaald te raken in operationele zaken. Vanuit deze inzichten is Groeiplan ontwikkeld; op één pagina jouw persoonlijke plan mét garantie tot succes.

Wij geven jou die tijd om aan de business te werken door samen een helder en overzichtelijk Groeiplan op te stellen. Overzicht is key; voor jou is het essentieel om de helikopterview te behouden.

Let op: Elke maand hebben we een aantal plekken, na aanmelding spreken we een datum af. Je kunt aangeven in welke maand je zou willen deelnemen.

Dit zeggen de klanten

Pieter | Maverick Training

Richard | James PRO

Tim | Visual Chefs

 
09:30 - 12:30
Mission statement > Waarom bestaan we als bedrijf? wat zijn onze drijfveren?
Huidige situatie > Waar staan we momenteel met het bedrijf? waar gaat het goed en waar zit de grote bottleneck?
13:00 - 16:00
Doel > Waar willen we de komende 3 jaar naar toe met het bedrijf?
Goals> Hoe ziet dit doel eruit in cijfers? bv welke omzet, welke winst, welk cijfer klanttevredenheid?
 
09:30 - 12:30
Strategieën > Welke wegen gaan we bewandelen om ons doel te halen?
Meten > Op welke punten gaan we meten of de strategieën ook daadwerkelijk op koers liggen?
13:00 - 16:00
Actieplan > Welke acties moeten er worden ondernomen om de strategieën te realiseren en door wie?
Opvolging > Nu staat het plan op papier, hoe gaan we het opvolgen?

Groeiplan, Nijkerk
Riddererf 11G
3861PT Nijkerk, Gelderland

Organisator
Groeiplan
Groeiplan

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 713

Wil je een overzicht van de beste opleidingen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Opleidingen.