In 2 dagen grip op de groei van je bedrijf

Wil jij in 2020 meer groei realiseren dan in 2019?

Het is onze missie jou als ondernemer te helpen met het gezond laten groeien van je bedrijf. Wij doen dit door het vinden en vasthouden van de focus op de juiste zaken via een Groeiplan op één pagina. In een inspirerende 2-daagse sessie ontwikkelen wij samen met jou een winnend Groeiplan voor jou bedrijf. Doormiddel van het beantwoorden van 8 kernvragen creëer jij de helikopterview die je nodig hebt om verder te groeien.

Wanneer?
Maandelijks terugkerend

Waar?
Groeiplan, Nijkerk

Prijs?
2.500,00 excl. btw
Prijs?

Maand Wissen
Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

In 2 dagen grip op de groei van je bedrijf

Je wilt je bedrijf laten groeien volgens plan. Maar omdat je dagen zijn gevuld met operationele taken en het oplossen van problemen is er geen ruimte om strategisch na te denken en te plannen. Je ergert je hieraan omdat het de groei, die past bij je ambitie, in de weg zit. Eigenlijk, en je weet dit waarschijnlijk wel, is het voor jou essentieel om juist die helikopterview te creëren. Hierdoor kun je zien wat er goed gaat in je bedrijf, waar je kansen liggen en wat er nog moet gebeuren om de groei meer naar jouw hand te zetten. Eens? Dan kunnen wij je helpen.

Wij helpen jou als ondernemer

Het is onze missie jou als ondernemer te helpen met het gezond laten groeien van je bedrijf. Wij doen dit door het vinden en vasthouden van de focus op de juiste zaken via een Groeiplan op één pagina. In een inspirerende 2-daagse sessie ontwikkelen wij samen met jou een winnend Groeiplan voor jou bedrijf. Doormiddel van het beantwoorden van 8 kernvragen creëer jij de helikopterview die je nodig hebt om verder te groeien. Jouw Groeiplan wordt gemaakt in onze speciaal ontwikkelde software en is voorzien van een opvolg systeem, hierdoor heb je een goede stok achter de deur. Wij zijn zelf ook ondernemers dus weten hoe belangrijk het is om het pragmatisch en overzichtelijk te houden, geen moeilijke taal en modellen dus!

Welke oplossing hebben wij voor jou?

Omdat wij, als ondernemers, weten hoe lastig dit is en het zelf hebben overwonnen, hebben wij Groeiplan ontwikkeld. Hiermee creëren wij samen met jou een helikopterview van je bedrijf en maken vanuit daar een winnend Groeiplan op één pagina dat je wél gaat helpen jouw ambities waar te maken. Dit hebben wij jou te bieden: Wij ontwikkelen samen met jou in twee inspirerende dagen jouw Groeiplan op één pagina, hierdoor creëer jij gelijk focus, overzicht en dé strategie voor jouw groei. We zetten een stip op de horizon en bouwen samen met jou direct een concreet actieplan. Klinkt goed?

Jouw Groeiplan wordt gemaakt in speciaal ontwikkelde software waardoor het plan interactief is en jou de mogelijkheid geeft alles belangrijke zaken bij te houden. Nu denk je misschien; dit is wat voor mij, maar welke investering moet ik doen? Het ontwikkelen van jou Groeiplan op een inspirerende locatie vraagt een investering van € 2.500 Groeiplan is gemaakt door ondernemers voor ondernemers. En toepasbaar op elke branche. Ben jij klaar om te groeien?

Let op: Elke maand hebben we een aantal plekken, na aanmelding spreken we een datum af. Je kunt aangeven in welke maand je zou willen deelnemen.

Dit zeggen onze klanten

“Overzichtelijk en pragmatisch om mee te werken”
Tim Visualchefs

“Door Groeiplan hebben we meer grip en focus gekregen”
Gerrit Online Leadbox

“Groeiplan helpt ons bij het aanbrengen van structuur en overzicht”
Gerhard Eagerpeople

“Als je professioneel wilt groeien met je bedrijf, rijden wij Groeiplan aan”
Richard en Peter James Pro

“Een plan dat me alle vertrouwen geeft om verder te groeien”
Pieter Maverick Training”

 
09:30 - 12:30
Mission statement > Waarom bestaan we als bedrijf? wat zijn onze drijfveren?
Huidige situatie > Waar staan we momenteel met het bedrijf? waar gaat het goed en waar zit de grote bottleneck?
13:00 - 16:00
Doel > Waar willen we de komende 3 jaar naar toe met het bedrijf?
Goals> Hoe ziet dit doel eruit in cijfers? bv welke omzet, welke winst, welk cijfer klanttevredenheid?
 
09:30 - 12:30
Strategieën > Welke wegen gaan we bewandelen om ons doel te halen?
Meten > Op welke punten gaan we meten of de strategieën ook daadwerkelijk op koers liggen?
13:00 - 16:00
Actieplan > Welke acties moeten er worden ondernomen om de strategieën te realiseren en door wie?
Opvolging > Nu staat het plan op papier, hoe gaan we het opvolgen?

Groeiplan, Nijkerk
Riddererf 11G
3861PT Nijkerk, Gelderland

Organisator
Groeiplan
Groeiplan

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712