, , ,

Negotiate for Succes

Maak van elke onderhandelingsuitdaging een succes

Ben je op zoek naar de kennis, mindset en vaardigheden om een succesvol onderhandelaar te worden, dan is dit de geschikte opleiding. In deze interactieve online opleiding leer je onderhandelingssituaties in te schatten en in goede banen te begeleiden.

Online
Wanneer?
7 oktober 2020

Waar?
Online training

Prijs?

1.295,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Negotiate for Succes

Waarom deze opleiding?

Ben je op zoek naar de kennis, mindset en vaardigheden om een succesvol onderhandelaar te worden, dan is dit de geschikte opleiding.

Na deze online opleiding (Engelstalig):

  • Identificeer je jouw sterke en zwakke punten als onderhandelaar aan de hand van de NQ-scan
  • Herken je en geef je met vertrouwen vorm aan elke onderhandelingssituatie
  • Begrijp je welke onderhandelingsstijl je verkiest en herken je de onderhandelingsstijl van anderen
  • Verander je je mindset bij onderhandelingen door je eigen oordeel te onderdrukken en oprecht interesse te tonen en hoog te mikken
  • Ontwikkel je de volgende vaardigheden om je NQ te verhogen: niet-conform denken, nieuwsgierigheid, overtuigend zijn

Programma

De opleiding duurt 6 weken en bestaat uit een combinatie van verschillende methodieken, waaronder korte video’s, teksten, overleg met mede-deelnemers en opdrachten in de vorm van echte onderhandelingssituaties. Je krijgt zowel online als offline-opdrachten. En aan de hand van hands-on oefeningen maak je de vertaalslag naar de praktijk.

Elke week komen een vast aantal rubrieken aan bod:

  1. Video: Professor Katia Tieleman opent elke module met een korte video waarin ze de theoretische concepten toelicht. Deze concepten zijn de rode draad door de rest van de module, met name de cases en de oefeningen.
  2. Case met acteurs: Ervaren acteurs illustreren aan de hand van een concrete case de diverse aspecten en valkuilen van een onderhandeling. Dankzij deze unieke aanpak begrijp je nog beter hoe je de theorie in de praktijk omzet.
  3. Opdrachten gelinkt aan de case: Aan de hand van een case krijg je de kans na te denken over de verschillende aspecten van een onderhandeling en hoe deze toe te passen in de praktijk.
  4. Toepassen op je eigen situatie: Een aantal experimenten bieden je de kans de vertaalslag te maken naar je eigen onderhandelingssituatie.
  5. Feedback van mededeelnemers: Gedurende de opleiding krijg je feedback van mededeelnemers en geef je zelf feedback aan de andere deelnemers.

Deze diepgaande en flexibele opleiding houdt rekening met je persoonlijke en professionele verplichtingen. Er zijn 2 live webinars met Prof. Katia Tieleman aan de start en op het einde van het leertraject (deze webinars worden telkens van 12:00u tot 13:30u georganiseerd. Per week komt er een module vrij waar je ongeveer 2-3 uur online aan zult besteden. Er zijn een aantal bijkomende opdrachten waarbij je o.a. een onderhandeling voorbereid en uitvoert met een mede-deelnemer.

Nadat je de opleiding hebt afgerond, ontvang je een officieel Vlerick-certificaat.

Voor wie is deze opleiding?

Elke professional, in welke sector en functie ook – bijvoorbeeld marketing, IT, HR, finance – die beter wil leren onderhandelen. De enige vereiste is een goed begrip van de Engelse taal.

Let op: deze online opleiding is in het Engels.

Online training
Dit is een online training en deze kan dus overal ter wereld worden gevolgd.
,

Organisator
Vlerick Business School
Vlerick Business School

Deze opleiding duurt zes weken en omvat verschillende modules.

6 weken Negotiation for succes

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 713

Wil je een overzicht van de beste opleidingen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Opleidingen.