Management opleidingen

Effectief management doet wonderen voor je organisatie. Maar wat is dat dan precies? Daar lopen de meningen sterk over uiteen. Dat begint al bij de stijl van management die je hanteert. Zo zweert de een bij een autoritaire aanpak, terwijl de ander meer ziet in dienend leiderschap. Bij Beste Business Opleidingen vind je verschillende opleidingen waarbij je de laatste inzichten over management krijgt dankzij praktijkvoorbeelden van sprekers uit binnen- en buitenland.

  • Thema
  • Datum
  • Prijs
    99
    41900
  • Locatie
 

Met management opleidingen via Beste Business Opleidingen leer je waarom effectief management wonderen doet voor je organisatie. Maar wat is dat dan precies? Daar lopen de meningen sterk over uiteen. Dat begint al bij de stijl van management die je hanteert. Zo zweert de een bij een autoritaire aanpak, terwijl de ander meer ziet in dienend leiderschap.

Als manager wil je daarom weten welke doelen je met welke stijlen het beste kunt bereiken. Wat zijn bijvoorbeeld de valkuilen van een visionair? En welke kwaliteiten heb je nodig als servicegerichte manager? Ook is het interessant hoe je deze stijlen toepast binnen je organisatiecultuur. Past een managementstijl bij je organisatiecultuur? Je kunt de theorie uit een managementboek namelijk niet altijd een op een overzetten naar je organisatie.

De ideeën van een innovatieve en commerciële manager passen misschien prima bij een ambitieus en jong bedrijf, maar hoe zet je ze in binnen een behoudende organisatiecultuur?
De juiste vaardigheden en competenties om een organisatiecultuur aan te passen (of misschien toch juist je managementstijl) noem je ook wel verandermanagement. Dit is naast procesmanagement en projectmanagement een belangrijke pijler voor het succes van je bedrijf.
Inspiratie opdoen tijdens management opleidingen
Er zijn hele bibliotheken volgeschreven over slim en effectief management. Maar heb je de tijd om elk managementboek te lezen?
Bij Beste Business Opleidingen vind je verschillende management opleidingen waarbij je de laatste inzichten over management krijgt dankzij praktijkvoorbeelden van professionals uit binnen- en buitenland.
Bovendien zijn het ideale gelegenheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere succesvolle managers.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 713

De beste business opleidingen op één plek

Op Beste Business Opleidingen vind je de beste business opleidingen voor ondernemers en managers in Nederland. Waarom de beste? Omdat de ervaren redacties van Management Team en Sprout ze zorgvuldig uit het ruime aanbod voor je selecteren.

Je vindt hier dus een betrouwbaar overzicht van verschillende business opleidingen in Nederland. Per opleiding lees je een uitgebreide beschrijving over de docenten en het programma. Daardoor kun je gemakkelijk en snel de opleidingen vergelijken.

 

Download gratis brochure

Heb je interesse in de Collegereeks Psychologie van Leiderschap? Vraag vrijblijvend de brochure aan:

Download brochure