Ondernemerschap opleidingen

Als beginnende ondernemer hoef je het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Ben je van plan om zzp’er te blijven of wil je je onderneming juist graag laten groeien? Hoe hebben anderen dat eerder gedaan? Wat zijn de best practices waar je van kan leren? Bij Beste Business Opleidingen bieden we daarom verschillende opleidingen aan waarmee je leert van de best practices van andere ondernemingen.

  • Thema
  • Datum
  • Prijs
    99
    41900
  • Locatie
 

Niet iedereen durft het risico aan: ondernemerschap betekent dat je zélf de koers bepaalt en daarmee samenhangend ook zélf je succes.
Toch starten er in Nederland jaarlijks meer dan honderdduizend zzp’ers. Zij willen als ondernemer werk maken van een eigen bedrijf.
Wat maakt het dat de ene jonge onderneming succesvol is, terwijl de andere poging hopeloos faalt?
Best practices voor je onderneming. Van zzp tot groot bedrijf.
Als je als zzp’er gaat starten hoef je het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Ben je van plan om solopreneur te blijven of wil je je onderneming juist graag laten groeien? Hoe hebben anderen dat eerder gedaan? Wat zijn de best practices waar je van kan leren?
Ook voor MKB’ers is er nog genoeg te leren over succesvol ondernemerschap. Hoe pak je bijvoorbeeld je eerste overname aan? En hoe zorg je ervoor dat je ook internationaal verder kunt groeien?
De beste opleidingen over ondernemerschap
Bij Beste Business Opleidingen vind je verschillende opleidingen over ondernemerschap. Of het nu gaat over onderhandelen, teambuilding, aantrekken van nieuw talent, de ideale bedrijfscultuur voor innovatie of een cursus overtuigen. De topsprekers uit binnen- en buitenland leren je met voorbeelden uit de praktijk hoe je je eigen onderneming verder kunt laten groeien. Daarnaast is een event de ideale gelegenheid om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 713

De beste business opleidingen op één plek

Op Beste Business Opleidingen vind je de beste business opleidingen voor ondernemers en managers in Nederland. Waarom de beste? Omdat de ervaren redacties van Management Team en Sprout ze zorgvuldig uit het ruime aanbod voor je selecteren.

Je vindt hier dus een betrouwbaar overzicht van verschillende business opleidingen in Nederland. Per opleiding lees je een uitgebreide beschrijving over de docenten en het programma. Daardoor kun je gemakkelijk en snel de opleidingen vergelijken.

 

Wil je een overzicht van de beste opleidingen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Opleidingen.