Persoonlijke effectiviteit opleidingen

Je hebt maar 24 uur in een dag. Dat gegeven verandert niet. Maar door een grotere persoonlijke effectiviteit kun je wel meer gedaan krijgen. Hoe krik je die persoonlijke effectiviteit dan op? Dat hangt volledig af van je persoonlijke eigenschappen en waar je staat als leidinggevende. Bij Beste Business Opleidingen vind je verschillende opleidingen waarmee je je persoonlijke effectiviteit verhoogt.

  • Thema
  • Datum
  • Prijs
    99
    41900
  • Locatie
 

Met persoonlijke effectiviteit opleidingen via Beste Business Opleidingen leer je hoe je zo productief mogelijk aan de slag kunt gaan. Je hebt maar 24 uur in een dag. Dat gegeven verandert niet. Maar door een grotere persoonlijke effectiviteit kun je wel meer gedaan krijgen. Hoe krik je die persoonlijke effectiviteit dan op? Het is een probleem waar elke leidinggevende wel een keer mee te maken krijgt. Sommige managers gaan daarom eenmalig op zoek naar coaching, anderen zien het als integraal onderdeel van hun loopbaanbegeleiding.

Welke competenties heb je nodig om zo efficiënt en productief mogelijk aan de slag te gaan? Dat hangt af van je persoonlijke eigenschappen.
Assertiviteitstraining of juist beter luisteren als leidinggevende?
Een nét gepromoveerde leidinggevende staat misschien nog niet heel sterk in zijn of haar schoenen. Dan geeft een assertiviteitstraining om te werken aan het zelfvertrouwen het beste resultaat. Een andere – meer ervaren – manager denkt misschien erg productief en efficiënt te werken, maar vergeet intussen om te luisteren. In dat geval is een opleiding over communicatie een goed idee.

Ook een competentie zoals situationeel leiderschap helpt je bij het verhogen van je persoonlijke effectiviteit; Je kiest als manager namelijk per situatie een leiderschapsstijl om een probleem effectief te verhelpen.
Je persoonlijke effectiviteit verhogen met een opleiding
Bij Beste Business Opleidingen vind je verschillende persoonlijke effectiviteit opleidingen waarop alle aspecten worden behandeld. Wil je beter vragen leren stellen of juist weten hoe je afkomt van het gevoel altijd druk te zijn? Inspirerende professionals leren je met voorbeelden uit de praktijk hoe je je persoonlijke effectiviteit drastisch verhoogt.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 713

De beste business opleidingen op één plek

Op Beste Business Opleidingen vind je de beste business opleidingen voor ondernemers en managers in Nederland. Waarom de beste? Omdat de ervaren redacties van Management Team en Sprout ze zorgvuldig uit het ruime aanbod voor je selecteren.

Je vindt hier dus een betrouwbaar overzicht van verschillende business opleidingen in Nederland. Per opleiding lees je een uitgebreide beschrijving over de docenten en het programma. Daardoor kun je gemakkelijk en snel de opleidingen vergelijken.

 

Download gratis brochure

Heb je interesse in de Collegereeks Psychologie van Leiderschap? Vraag vrijblijvend de brochure aan:

Download brochure